PUUR interieurarchitecten
 
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
 
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
 
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
 
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
 
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
 
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst              
Voor "de wachtzone van de toekomst", bedacht PUUR interieurarchitecten de inrichting.
Het interieur is samen met UZ Leuven ontwikkeld op basis van verschillende lagen in het ontwerp: zoals circulatie, comfort, autonomie, privacy, navigatie en technologie.
Het is belangrijk om de nieuwe ontwikkelingen op een doordachte manier in het interieur te laten passen.
Het algemeen concept is om de wachtruimte op te vatten als een park voor bezoekers, door een abstracte groene omgeving te creëren.
Net zoals in een park is er een aanbod van allerlei mogelijkheden en configuraties om te verblijven aanwezig.
1 2 3 4 5 6 7 8 tekst