PUUR interieurarchitecten
 
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
 
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
 
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
 
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
 
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
 
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
1 2 3 4 5 tekst plan plan plan              
Herbestemming van een bestaand gebouw voor de hoofdzetel van het telecommunicatie bedrijf TelelinQ. De opdrachtgever had een duidelijk uitge­werkt programma en de vraag om het bestaande gebouw te voorzien van een interieur dat het imago van het moederbedrijf uitstraalt. Aangezien het bestaande gebouw een duidelijke identiteit had, zijn we op zoek gegaan naar de oorspronkelijke uitgangspun­ten van het gebouw en hebben we deze met het interieur enkel willen ver­sterken. De directiezone op de 2de verdieping is opgevat als een pent­house met luxueuzer materiaalgebruik en een indrukwekkend panorama.
1 2 3 4 5 11 12 13 tekst plan